Tilbud på fjernstyrede biler

Når vi taler om fjernstyrede biler i Danmark er der ingen vej udenom Morfars.dk – de nørdede eksperter I fjernstyrede biler, både og helikoptorer.

Morfars startede helt tilbage i 2002 og er nok det sted flest danskere har købt deres første rigtige fjernstyrede bil. Det startede med en hjemmeside og hele tre fysiske butikker der solgte et bred udvalg af spændende og anderledes legetøj.

Strategien var et smalt, men velassorteret og nøje udvalgt sortiment der holdt ved i lang tid. Det var dog ikke de fjernstyrede ting der startede eventyret, men efter tre år, i 2005 begyndte de fjernstyrede biler at udgøre en støre og større del af online salget.

Legetøjet blev lagt på hylden, de fysiske butikker blev lukket og al ernergi og fokus blev herefter lagt i Morfars.dk, som du kender det idag. Der er dog siden åbnet et showroom ved lageret i Herlev samt en fysisk butik i odense.

Hos Morfars.dk finder du altid de nyeste, bedste og mest interessante fjernstyrede biler, både, helikoptorer og droner. Det seneste års tid er deres test- og instruktionsvideoer blevet langt bedre. Det er en fornøjelse at høre eksperterne forklare og demonstrere de nye produkter, hvilket desuden fungerer som en rigtig god mulighed, for at få et tilstrækkeligt indtryk af varen inden et forestående køb.

Se alle tilbud fra Morsfars.dk her