Den nye Ranger – Ranger V2

Jeg har købt den nye Ranger V2 og er efter et par dage på kørebanen begejstret. Ranger V2 er den indtil videre nyeste version af den populære Ranger, der er blevet tilført en række nye funktioner og forbedringer.

Det første, der slår mig, er at bilen er fremstillet af godt og stærkt materiale og er flot designet. Den kan fås I fire forskellige farver, Deep Red, Neon Yellow, Dusty Grey og Speed Blue. Jeg var vild med Dusty Grey, som jeg så den på billedet, og er rigtigt godt tilfreds med det, jeg har fået leveret! Overfladen er skinnende og det er tydeligt, at den er robust sammensat. Her er også en af de nye elementer: Ranger V2 har fået nye, flotte og ekstremt coole karrosser.

Derudover byder Ranger v2 på en masse andre supersmarte funktioner, der helt klart kan mærkes, når man kører med den. Den nye Ranger har fået forstærket bundplade, og en mærkbart opgraderet servo-saver, der giver mere præcis og skarp styring og gør den mere bestandig og holdbar. Senderen er en 2,4 Gigaherz sender med Dualrate, der styrer udslaget på forhjulene og gør, at den nye Ranger kan dreje hurtigt og skarpt. Dette gør, at den er velegnet til flere forskellige underlag. Den kører absolut bedst på asfalt og grus, men kan også køres på græs. Dog skal græsset være helt kortklippet, og man skal, som de hos Morfars.dk også påpeger, være opmærksom på at motoren ikke overopheder. Kører man på græs, er det altså vigtigt at tjekke bilens temperatur engang i mellem. Jeg har allerede haft Ranger V2 med på græs. Det gik superfint, den kørte godt, sikkert og nåede også en imponerende hastighed, men jeg måtte tage en pause da motoren blev meget varm.

Endnu en fed opgradering, er at Rangeren har fået justerbare toe-links foran, som gør at man kan lege med spidsen foran og holder forhjulene solidt på plads.

Den har desuden fået slipper-kobling for bedre greb på løst underlag, opdateret fartregulator, ny oplader med LED-diode, og sidst, men absolut ikke mindst, metalgear! Netop kombinationen af slipper-koblingen og metalgearene giver det fantastiske resultat, at der nu er mulighed for at montere en toom motor. Jeg er ikke kommet der til endnu, men det skal helt sikkert prøves. Jeg er fortsat igang med at researche efter én.

Alt i alt en fed off roader, med masser af smarte opgraderinger, som også giver mulighed for at eksperimentere og (om)bygge i værkstedet.